BLIKSEM VERS

BLIKSEM VERS Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2319 beoordelingen
28 nov 2021 om 21:09 Eten was super goed! Was nog warm en smaakte vers. Echt top Bezorger belde nogal gepikeerd dat hij drie keer had aangebeld en dat zijn vrouw in de auto zat?? Dat was gek omdat ik beneden zat en toen ik de bel testen deed deze het gewoon.
22 nov 2021 om 19:43 Het eten was helaas niet warm meer!
22 nov 2021 om 19:42 De bezorgtijden was 1,5 uur. Dat is echt veel te lang! Eten is wel top.
22 nov 2021 om 19:33 Wat een fijne ervaring! Een restaurant met lekker èn gezond eten! Hopelijk gaan ze het ritje naar mijn huis niet vervelen. Bedankt!
16 nov 2021 om 20:20 Super verse broodjes met nog warme koekjes na. Echte aanrader
16 nov 2021 om 18:43 zoals altijd super lekker alleen vandaag geen saus gekregen bij mijn pasta paddestoel dus het was een beetje droog,maar kan een keer gebeuren natuurlijk (-;
15 nov 2021 om 16:40 Het was dit keer nog gloeiend heet erg vers leek nog verser dan normaal en daardoor echt heerlijk gegeten Alles was top, tot de volgende bestelling
14 nov 2021 om 18:52 Altijd lekker en vers gemaakt.
12 nov 2021 om 22:04 Heel lekker gegeten. En vers! Hier gaan we vaker bestellen.
11 nov 2021 om 19:35 Lekker eten.
8 nov 2021 om 18:45 Was gewoon heerlijk.
7 nov 2021 om 17:22 was ontzettend snel geleverd, maar het eten zelf was helemaal doorweekt. na aantal happen geprobeerd te hebben de rest weggegooid. ik moet wel zeggen dat ik merkte dat het goede verse producten waren, alleen verkeerde manier verpakt. ZONDE