BLIKSEM VERS

BLIKSEM VERS Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2513 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bliksem Vers. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 19:20 Top, bezorger was heel vriendelijk!
26 mei 2022 om 18:44 Geen gewoon lekker
26 mei 2022 om 17:27 Het was weer heerlijk!
26 mei 2022 om 13:49 Eten was erg lekker, bezorger was van de scooter afgereden en bood nog zijn excuses aan. Hopelijk heeft de jongeman verder niks.
26 mei 2022 om 11:03 Man je fiek
25 mei 2022 om 18:47 Heerlijk! Aanrader voor een snelle gezonde hap.
24 mei 2022 om 13:39 Lekker en snel. Misschien wat prijzig maar erg goed als alternatief voor de vette hap die je overal vind
23 mei 2022 om 23:33 Kwaliteit is altijd goed bij bliksem vers. heerlijke pasta, het smaakte de kinderen ook goed, fijn dat de saus apart zit. De soep was vergeten doordat het werd meebesteld met de pasta ipv apart, maar het werd keurig opgelost.
23 mei 2022 om 18:19 Lekkere broodjes en snelle levering
22 mei 2022 om 19:57 Echt vers, echt smaakvol. Voor herhaling vatbaar. Niet goedkoop maar dan ook wel echt goede ingrediƫnten en unieke smaak. Fijn om deze aanbieder met gezonde maaltijden in Duiven te hebben in afwisseling op alle ongezonde anderen.
21 mei 2022 om 5:48 Slechte kwaliteit, taai. Niet in verhouding. Erg duur voor wat je krijgt. NIET HIER BESTELLEN JE KRIJGT ER SPIJT VAN
20 mei 2022 om 21:47 Duurste studentenmaaltijd ooit. Droge pasta met doperwten een paar stukjes snijbonen. Berg rucola om het af te toppen en de "knoflook" pasta had een bakje knoflook saus er los bij zitten. Erg erg duur voor wat het is. Ben blij dat ik nog brinta had.